קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר
אופן ההכנה הכינו ספל אספרסו – מומלץ להשתמש בתערובת ארטקפה מסוג פאולו בשל מגוון הטעמים העשיר והארומה החזקה. כיתשו 3 קוביות קרח. הוסיפו סוכר או ממתיק מלאכותי לפי הטעם. לערבב בשייקר בין 30 ל- 45 שניות עד לקבלת קצף סמיך רב, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף חלב קר מאד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,047 views
מתכוני קפה נוספים

שוקוצ‘ינו קפה
קפה מיוחד וחזק עבור מי שאוהב קקאו וברנדי. חייב להתנסות ואחר…

קוקטייל אספרסו גליאנו
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: 1 אספרסו כפול 20 מ”ל ליקר גליאנו…