10 עצות להכנת קפה טוב
אוהבים להכין קפה? יש לכם מתכוני קפה משלכם? מומלץ בכל זאת לקרוא כמה טיפים על הכנת קפה טוב שבטוח ישפרו את הטעם של הקפה שלכם.
1. מאחר וקפה מורכב מכ- 98% מים, ישנה חשיבות רבה לאיכות המים המשמשים להכנתו. אחת הסודות הגדולים ביותר להכנת ספל קפה מצוין, הינו שימוש במים נקיים (מינרליים/מפולטרים) וקרים.
2. יש להשתמש אך ורק בקפה טרי: הקפה שומר על טריותו עד שבועיים מאז פתיחת השקית.
3. יש לוודא שימוש בכמות הנכונה של הקפה. בדרך כלל, כפית אחת לכוס זה מספיק, אבל מאידך, זה גם עניין של טעם.
4. כל אדם אוהב קפה אחר. כדי למצוא את הקפה המתאים לנו, חשוב לעשות ניסויים ולבחון כמה סוגים של קפה, של קליה ושל חוזק.
5. לעולם אין לחמם מחדש קפה שכבר הוכן וגם אין להשאירו פרק זמן ארוך מדי על מגש החימום של מכונת הקפה.
6. הנאה אמיתית מקפה איכותי מתחילה לפני שבכלל טועמים אותו. יש להתחיל בהרחת הקפה. האף יודע להעריך את הניואנסים הרבים שמצויים בקפה איכותי, הרבה יותר טוב מאשר הפה.
7. קפה איכותי מסוגל לשמור על טעמו ועל הארומה שלו עד לפרק זמן של 15 דקות לאחר הכנתו. מעבר לכך, אין טעם לשתות אותו. תרתי
8. קבלת קפה איכותי מחייבת הקפדה על שמירת ניקיון מכונת הקפה.
9. כלל יסוד : יש לוודא שימוש בקפה הנכון למשקה הנכון.
קפה טחון דק: למכונות אספרסו ולקנקני הכנת קפה על אש.
קפה טחון בינוני או ‘אומניגריינד’ (קפה המתאים לכל סוגי מכונות הקפה): לקפיטריות, פרקולטורים ומכונות פילטר.
10. ‘שאריות’ של קפה יכולים לשמש להכנת קפה קר נפלא.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,502 views
חנויות קפה נוספות שיכולות לעניין אותכם
קופי טאץ’ – פתרונות קפה גורמה לעסקים
קופי טאץ’ משווקת פתרונות קפה גורמה לעסקים. אנו מחזיקים במלאי פולי…
S-PRESSO קפה
S-PRESSO היא חנות קפה והנציגה היחידה בארץ של אתיקל קופי קומפני….