קפה אספרסו
ריכוזיות גבוהה זה אחד מהמאפיינים השכיחים ביותר של קפה אספרסו. שיטת ההכנה של אספרסו שונה משיטות ההכנה האחרות של סוגי הקפה האחרים – וזוהי גם הסיבה העיקרית לכך שסוג זה של קפה הינו מרוכז וחזק במיוחד לעומת שאר האופציות.
הכנת האספרסו מתבצעת על ידי שפיכת המים בלחץ רב דרך פולי האספרסו כך שהם סופגים באופן ישיר את כל הארומה של הפולים דבר שבא לידיי ביטוי בצורה הטובה ביותר בכוס של אספרסו. ויש כאלה שטוענים כי קשה מאוד לשתות סוג אחר של קפה אחרי האספרסו.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,380 views
סוגי קפה נוספים

קפה נטול קפאין
קפה נטול קפאין כשמו כן הוא, קפה שנטלו ממנו את הקופאין…

קפה לאטה
קפה לאטה עשוי ממנת אספרסו עם תוספת של חלב חם עם…