קפה לאטה מקיאטו
לאטה מקיאטו מאוד מזכיר את הנס המסורתי, אך בשונה מהנס מדובר בתערובת איכותית מאוד של אספרסו – כך שהטעם של המקיאטו הרבה יותר עשיר והרבה יותר מענג מאשר טעמו של הנס הרגיל.
שיטת ההכנה של Latte Macchiato היא פשוטה מאוד וכוללת חצי כוס של חלב חם מוקצף שאליה מוסיפים על פי הטעם בין רבע עד חצי כוס של אספרסו – דבר שיוצר טעם מיוחד ונינוח מעודן עם שילוב של מתיקות ומרות. המשקה האולטימטיבי לכל מי שאוהב טעם מעודן של חלב.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,006 views