קפוצ’נו קפוא
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: ספל אספרסו קרח סוכר שייקר
אופן ההכנה הכינו ספל אספרסו – מומלץ להשתמש בתערובת ארטקפה מסוג פאולו בשל מגוון הטעמים העשיר והארומה החזקה. כיתשו 3 קוביות קרח. הוסיפו סוכר או ממתיק מלאכותי לפי הטעם. לערבב בשייקר בין 30 ל- 45 שניות עד לקבלת קצף סמיך רב, למזוג לכוס גבוהה ולהוסיף חלב קר מאד.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 3,045 views
מתכוני קפה נוספים

שוקוצ‘ינו קפה
קפה מיוחד וחזק עבור מי שאוהב קקאו וברנדי. חייב להתנסות ואחר…

גלידת קפה
אם אהבים גלידה ואייס קפה חייב לנסות מתכון קפה זה. שלב…