קפוצ’ינו בטעם מיוחד
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם חלב מוקצף
אופן ההכנה: מקציפים חלב לפי ההוראות עד שמתקבל מרקם סמיך וחלק. מוזגים בכוס קפ’וצינו שליש חלב מעל אספרסו קצר ושליש חלב מוקצף ומוסיפים סוכר לפי הטעם. מומלץ לפזר מעט אבקת קקאו או קינמון מעל החלב המוקצף.
מספר הגולשים שצפו בעמוד זה: 4,255 views
מתכוני קפה נוספים

קפה לאטה ביתית
רכיבים הדרושים להכנת הקפה: אספרסו קצר חלב חם מוקצף מעט אופן…

שוקוצ‘ינו קפה
קפה מיוחד וחזק עבור מי שאוהב קקאו וברנדי. חייב להתנסות ואחר…